COMMUNITY DAY

BANGKOK

24 NOV 2019 09:00 - 17:00

C-Asean Building 10th Floor
(near MRT Thailand Culture Center)

เกี่ยวกับงาน


ให้ความรู้เกี่ยวกับเรื่อง Cloud โดยกลุ่ม Community ต่างๆร่วมกันจัดขึ้น โดยเน้นหัวข้อที่เกี่ยวกับ Technical ที่กำลังได้รับความสนใจ และ รวมถึงมีการแสดงตัวอย่างเทคโนโลยีใหม่ๆ โดยกลุ่มผู้เชี่ยวชาญ AWS และกลุ่มผู้นำจากอุตสาหกรรมต่างๆทั่วโลก

กิจกรรมภายในงาน


- หัวข้อในงานเกี่ยวกับ DevOps, AI/ML, Security
- ฟังความรู้และประสบการ์ณจาก Cloud Community ที่หลากหลาย
- ร่วมกิจกรรม Security Jam ซึ่งเป็นอีกหนึ่งกิจกรรมที่ได้รับความสนใจจากนานาประเทศ
- ร่วมกิจกรรม Workshop เพื่อพัฒนาการศักยภาพของผู้ที่ให้ความสนใจ

Security Jam


นี้คือโอกาสที่คุณจะได้ทดสอบความสามารถและความรู้เกี่ยวกับ AWS ของคุณ เรียนรู้ที่จะเพิ่มsecurityให้กับระบบ AWS ของคุณง่ายๆ ปลดล็อค ความกลัวผ่านทาง Security Jam

ลงทะเบียน Security Jam ผ่านทาง Register ได้เลย

อย่าลืมเตรียม
- Laptop
- Adapter
- สภาพจิตใจให้พร้อม

Agenda


08:00 - 09:00

Registration

09:05-09:20

Opening!!!

15min
09:20 - 10:00

<Keynote-AI/ML> Building Machine Learning Models with Serverless Technology EN

by Randall Hunt 
(Sr. Software Engineer and Technical Evangelist at AWS. Formerly of NASA, SpaceX, and MongoDB.)
40min
10:00 - 10:20

Coffee Break @Multifunction Hall

10:20 - 11:00

<Keynote-DevOps> Culture of Rapid Innovation with DevOps, Serverless and Microservices EN

by Donnie Prakoso
Senior Technical Evangelist, Amazon Web Services
40min
11.05 - 11.45

<Keynote-Security> Use AWS Config rules to satisfy your compliance needs TH

by Pitchsinee Piansamai
(Cloud Architecture of AWS Professional Services)
40min
11:45 - 12:45 Lunch Break (Lunch Box) @Multifunction Hall
12:30 - 13:00

Show Up for Security Jam Challange

30min
13:00 - 16:30

Security Jam Challange EN/TH

210min
16:40 - 17:00 Award, Lucky Draw and Closing Remark
13:00 - 13:20

How to start meet up with AWS User Groups TH

by  Vit Niennattrakul
20min
13:25 - 13:45

Introducing ClaudiaJS  DevOps TH

by Vorathep Sumetphong
20min
13:50 - 14:10

DevOps Cost Reduction using Jenkins & AWS Spot Fleet  DevOps TH

by Atthaporn Thanongkiatisak
20min
14:15 - 14:45

How AWS Parallel Cluster can accelerate high-performance scientific computing?  AI/ML TH

by RANGSIMAN KETKAEW
30min
14:45 - 15:05 Break 20min
15:10 - 15:45

How DevOps philosophy increase producibility  DevOps TH

by  Thitiwut Somsa
35min
15:50 - 16:25

Building & Deploying AWS Lambda with Serverless Application Model (SAM)  DevOps TH

by Pongsakorn Teeraparpwong
35min
13:00 - 14:00

<Workshop> Build a Serverless Web Application in 30 mins  DevOps Workshop TH

by Vassanon Chotsittirit & Nattawat Kitticharoenjit
60min
14:15 - 14:45 - 30min
14:45 - 15:05 Break 20min
15:10 - 15:45

Service Orchestration for Microservices with AWS Step Functions  AI/ML EN

by  Donnie Prakoso
35min
15:50 - 16:25

Building An Voice and Chat Powered Voting App with Amazon Connect  AI/ML EN

by  Randall Hunt
35min

Location


map
View in Google Map
footer image